Over-Ons-Theo-Schouten-Haarwerken-Broek-op-Langedijk

Bedrijfsinformatie

Kapsalon Schouten, 4-e generatie en al meer dan 100 jaar in het kappersvak, heeft zich vanaf midden jaren 70 gespecialiseerd in pruiken en haarwerken. Terwijl pruiken in de jaren zeventig nog een modeverschijnsel was, is het dragen van een pruik of haarwerk tegenwoordig vaak een bittere noodzaak voor veel mensen. De Pruiken en haarstukken hebben zich in de laatste 25 jaar sterk doorontwikkeld. De kwaliteit van pruiken en haarstukken zijn sterk verbeterd; ze zijn lichter, comfortabeler, modieuzer en kleurrijker geworden.

Theo Schouten werd begin jaren tachtig door het MCA (Medisch Centrum Alkmaar) benaderd met een indertijd nieuwe behandelingsmethode tegen de bestrijding van kanker om de tijdelijke haaruitval door middel van een pruik te camoufleren. Sindsdien bestaat er een uitstekend contact met het MCA.

Mensen met uiteenlopende haarproblemen kunnen vrijblijvend een afspraak maken voor advies. Wij zijn gespecialiseerd in het op de juiste manier aanmeten en afleveren van haarwerken en pruiken.

Door de directe feedback van onze klanten, door middel van een standaard meegegeven enquête en een terugbel afspraak, houden wij onze kwaliteit en service continue in de gaten. Naast deze website doet Theo Schouten Haarwerken aan geen enkele manier aan promotie en komen de mensen voornamelijk via mond-tot-mond reclame. Op deze manier houden wij onszelf scherp en zijn wij afhankelijk van de service en kwaliteit die wij zelf leveren.

Ons team bestaat uit “mensen – mensen”, gepassioneerd door het vak. Onze uitdaging ligt in het zoeken naar de beste oplossingen voor elk haarprobleem. Wij hebben ervaring met het vrijkomen van de emotie die gepaard gaat met haarverlies.